Merken

 | 

Satellite Paris


SATELITTE
In 1987 reizen Sandrine Dulon, een jonge etnoloog, en haar vriend Daniel Ouaki de gehele wereld rond. Tijdens deze trip brengen ze de meeste tijd door in Amerika en Zuid Europa. Tijdens deze tour ontmoeten ze veel verschillende mensen en zo begon de collectie met antieke juwelen, kostbare materialen zoals parermoer, Venetiaanse kristallen, halfedelstenen en vele andere uitzonderlijke materialen.

Deze passie voor het verzamelen van voorwerpen die haar nieuwsgierigheid opwekt, is verbonden met haar jeugd en gaat terug naar haar familie traditie. Haar vader is een respectabel primitieve kunstverzamelaar en haar moeder is een gepassioneerde sieraden maakster.

Het verhaal van Satelitte's succes begon toen Sandrine een juweel voor haar vriend creëerde. Dit leidde snel tot het verkopen van meer van haar creaties voor een paar Parijse winkels. Het eerste grote succes voor Satelitte begon in 1988 nadat een van de redactrices van het Franse blad ELLE verliefd werd op de Spring & Summer collectie. Dit werd dan ook gelijk de cover voor de ELLE's "Januari special Fashion"uitgave.
Sandrine's collectie's zijn altijd zeer creatief, vol met herinneringen uit haar eerdere reizen, stijlvol en vrouwelijk met een mooi Frans tintje. Verworven kennis door middel van jarenlange ervaring brengt onmetelijk voordeel tot elke creatieve daad. Dit geldt zeker op de manier hoe deze sieraden gemaakt worden.1 2 Volgende1 2 Volgende