Merken

 | 

Pelcor


The Pelcor ® is een merk die zich richten op design, innovatie en duurzaamheid, kwaliteiten die vervoert aan haar klanten in al haar delen. Via drie collecties presenteert Pelcor ® accessoires voor verschillende situaties, met inbegrip van elementen van Officereizen of gewoon voor een dag.

De Pelcor-collectie, met een trendy taal bestaat uit een selectie van stukken van verfijning, dat investeert in manufacturing excellence, combineren van natuurlijke materialen zoals kurk en de huid. De verfijning van verhoudingen en afwerkingen wordt ook weerspiegeld in de kenmerken van alle accessoires, ontworpen voor het dagelijks leven, zijn zeer praktische en bieden oplossingen voor interieurs in hun dagelijks leven.
De Pelcor is een verzameling van "essentiële". Deze regel bereikt alle klanten, een tijdloos ontwerp tegen een meer betaalbare prijs aanbieden. Staat ook de aanpassing van onderdelen voor bedrijven die willen hun merken op dit product traditioneel koppelen.

Pelcor ® accessoires zijn duurzame, ecosysteem vernieuwing opdrachtgever van Cork-Cork oak forest- en combineren dit unieke materiaal met een lokale productie, productie in Portugese fabrieken en eco-vriendelijke materialen te kiezen.
Pelcor

Pelcor


65.00  € 20.00