Merken

 | 

O My Bag


O mijn tas - niet je gewone tas.

Tuurlijk, een O mijn tas is een zak. Een mooie zak, dat is. Classic, praktische, trendy. Gemaakt van het beste leer, maar met die authentiek vintage gevoel. Verfijnd, maar niet saai. Laptop-bewijs, maar niet te groot. De zak die u kunt dragen om te werken en wanneer u de stad raken. Met andere woorden: de zak die u altijd al wilde. Dat is op zich voldoende reden om te worden opgewekt is, maar een O mijn tas is niet uw gewone tas. Een O mijn zak is zoveel meer...

Het is een zak die helpt om onze kostbare planeet te beschermen. Gemaakt van een unieke soort eco-leer, is een O mijn tas een lederen tas die u zonder schuld pronken kunt. Revolutionaire leerlooier Patrick Lee ontwikkelde een nieuw soort eco-leer, rekening houdend met niet alleen energiebeheer, controle en veiligheidsvoorwaarden water, maar ook bereikt looien zonder het gebruik van schadelijke chemische stoffen zoals chroom. Deze leer is niet geleverd uit Afrika of Zuid-Amerika, maar is ontleend aan de lokale Indiase koeien. Dit alles klopt aan een schoner en veiliger looiprocédé, een verminderde koolstofvoetafdruk en leer dat is gemaakt met respect voor het milieu. Precies zoals het zou moeten zijn.

Maar het is ook een zak dat geeft de mensen een kans om een beter leven. In een kleine stad niet ver van Kolkata in India, is elke O mijn tas geboren in een pool van inspiratie. De plaatselijke fair trade producent E.M.A. biedt onderwijs en werkgelegenheid voor de economisch en fysiek uitgedaagd. In de lokale workshops kunnen zij werken samen in een sociale omgeving. Voor een eerlijk loon, met de ziektekostenverzekering en onder eerlijke voorwaarden. Deze manier hardwerkende mensen krijgen de prijs die ze verdienen voor de zakken ze maken met zo veel liefde en toewijding. Door het creëren van banen voor minderheden in India O mijn zak draagt bij aan belangrijke millenniumdoelstellingen, zoals de bestrijding van armoede en de emancipatie van vrouwen. Een baan als deze biedt kansarme mensen meer dan een eerlijk loon; Het biedt hen een onderwijs, een sociaal vangnet en een kans om een betere toekomst.

Een tas die de wereld een beetje beter maakt. Is dat mogelijk? Ik denk dat het is. Met de keuzes die we als shoppers maken, we kunnen de wereld veranderen. We kunnen met deze keuzes maken een wereldwijde vraag naar producten met respect voor het milieu en een standpunt innemen voor een eerlijker handel. O mijn tas verenigt duurzaamheid en mode liefhebbers. En het toont ze dat er slechts één ding meer waard dan een leerzak is: een leerzak met een goed verhaal erachter. Een verhaal met een diepere betekenis, maar met een brutale twist. Dat is O mijn tas.

Niet je gewone tas.