Klantenservice


Retourprocedure

Alle artikelen kunnen worden geretourneerd binnen twee weken na ontvangst. Om een artikel te retouren of ruilen vragen wij  u om een mail te sturen naar: info@nikkisstyle.nl. Geeft de volgende zaken in deze mail aan:

  1. om welk product het gaat(omschrijving) 
  2. of je product wilt retourneren of omruilen ( aangeven voor welk artikel je het wilt ruilen door artikelcode aan te geven). 
  3. je rekeningnummer 

Wanneer wij het retourartikel hebben mogen ontvangen maken wij het bedrag binnen 10 dagen op je rekeningnummer over.
 
Als een artikel beschadigd is of gedragen, dan zijn wij genoodzaakt kosten hiervoor in rekening te brengen. Ook bij een sterke etenslucht of rooklucht aan de artikelen zullen wij schoonmaakkosten moeten doorberekenen. U bent zelf verantwoordelijk voor de verzending van uw retourpakket en u dient ervoor te zorgen dat het pakketje voldoende gefrankeerd is.

Retouradres

Nikki’Style
Muldersweg 21
5051 NM Goirle

Herroepingsrecht

U heeft het recht om zonder opgave van reden de aangekochte producten te retourneren. U krijgt dan indien u dat wenst, uw volledige aankoopbedrag terug van ons.

De voorwaarde die wij hieraan stellen, zijn natuurlijk: dat het artikel binnen 14 dagen geretourneerd is aan ons.
Verwerking van retouren
Als wij uw retour hebben ontvangen, zullen wij het retourverzoek onmiddellijk, doch binnen 5 dagen verwerken. 

Garantie

Op ieder artikel dat je bij Nikki'Style koopt, zit de standaard fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie doet verder geen afbreuk aan de wettelijke rechten die u heeft. Deze fabrieksgarantie geldt tot 6 maanden na jouw aankoop. Onder de fabrieksgarantie valt een breuk of fout in het artikel door foutieve montage of foutieve constructen. Bij onjuist gebruik van het artikel vervalt de garantie.


Privacy

Nikki’Style gaat uiteraard zeer voorzichtig om met je registratiegegevens. Wij beheren de gegevens zelf en stellen ze nooit ter beschikking aan derden, tenzij je daar expliciet toestemming voor hebt gegeven. Als je iets hebt besteld worden je adresgegevens wel doorgegeven aan de distributeur (TNT Post). Die moet tenslotte weten waar je woont.